Podcasts

Politiikasta erbjuder inspelade analyser av forskare som är fritt tillgängliga för alla.

Vad är Politiikasta-podcasts?

Podcasten är en inspelad version av en artikel vi publicerat – en bandinspelning. Vi publicerar regelbundet podcasts. Podcasten är ett praktiskt och lätt sätt att ta del av våra artiklar. Än så länge har vi bara poddar på finska.

Var hittar du podcasts i Politiikasta?

Alla podcasts hittar du samlade på sidan där också de nyaste podcasten publiceras.

Hur prenumererar jag på Politiikasta-podcasts?

För att kunna lyssna på våra podcasts behöver du ett avspelningsprogram för podcasts (se nedan för tips!). Det finns flera gratisalternativ. Programmet skickar också en notis varje gång en ny podcast publicerats hos oss.

Du kan prenumerera vår podcast genom att följa instruktionerna nedan. Observera att prenumerationen kan variera något beroende på vilket program du använder för att lyssna på podcasten:

  1. Ladda ner och installera ett program som spelar upp podcasts på din telefon eller dator (se rekommendationer på program nedan!)
  2. Kopiera vårt RSS-flödesadress: https://politiikasta.fi/feed/
  3. Välj alternativet i din podcastspelare för tillägg av ny podcast genom URL/RSS
  4. Tillägg där flödesadressen du kopierat
  5. Bekräfta.

Tips för tillägg av RSS-flöden till din podcastspelare hittar du här. Exempel på program som du kan använda för att lyssna på poddarna:

Politiikasta-poddar i SoundCloud?

Politiikastas poddar finns nu också i SoundCloud! Vi publicerar podcasts av alla våra artiklar i den ordning de publicerats, från äldsta till nyaste, varje måndag, onsdag och fredag.

 

 

Du kan lyssna på poddarna i en webbläsare på SoundClouds webbplats eller i SoundClouds mobilapp (stöds av iOS och Android).

Om du redan har ett SoundCloud-konto, kom ihåg att följa Politiikastas poddar för att få information om de senaste avsnitten.

Politiikasta-poddarna fås också via följande strömningstjänster: SpotifyiTunesGoogle PodcastsStitcherTuneIn.