Politiikasta kutsuu uusia jäseniä toimituskuntaan

Innostaako tiedeviestintä? Sytyttääkö yhteiskunnallinen keskustelu? Kiinnostaako luova ideointi ja sitten ideoiden toteuttaminen?

Politiikasta kutsuu uusia jäseniä toimituskuntaan

Politiikasta on Valtiotieteellisen yhdistyksen julkaisema verkkolehti, joka tekee yhteiskuntatieteellisestä tutkimuksesta ymmärrettävää, kiinnostavaa ja ajankohtaista. Kutsumme nyt uusia jäseniä toimituskuntaamme.

Politiikasta kehittää jatkuvasti uusia tapoja yleistajuistaa tiedettä ja toimii yhteistyössä muiden tiedemedioiden kanssa. Tarvitsemme uusia tekijöitä laajentuaksemme ja kehittyäksemme.

Haluatko kokeilla tapahtumien järjestämistä? Tuottaa podcasteja tai tehdä tiedevideoita? Rakentaa yhteistyöverkostoja? Ideoida juttusarjoja? Kääntää tekstejä? Tai jotain aivan muuta? Kerro meille, mitä!

Toivomme toimituskuntaamme yhteiskuntatieteiden tutkijoita eri yliopistoista, muista instituutioista, verkostoista ja oppiaineista. Toimituskunnassa toimiminen perustuu vapaaehtoisuuteen ja tarjoaa väylän harjoittaa tutkijan yhteiskunnallista vuorovaikutusta.

Kerro meille, millaista sisältöä haluaisit tuottaa, millaisia ideoita sinulla olisi verkkolehden tulevaisuudesta ja mitä voisit tuoda mukanasi toimituskuntaan. Lähetä vapaamuotoinen hakemus syyskuun loppuun mennessä osoitteeseen toimitus@politiikasta.fi.

Lisätietoja toimituskunnassa työskentelystä:

Päätoimittaja Johanna Vuorelma
johanna@politiikasta.fi

Toimitussihteeri Maija Lähteenmäki
maija@politiikasta.fi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top