Miksi lukea Politiikasta?

Lukijamme kertovat, mitä Politiikasta.fi heille tarjoaa.

”Politiikasta-lehti tarjoaa mielenkiintoisen näkökulman suomalaiseen yhteiskunnalliseen keskusteluun. Kirjoittajakunta on kiinnostava, ja sivusto on huikea sitaattien ja viittausten lähde omassa työssäni.”

Katleena Kortesuo, viestinnän valmentaja ja tietokirjailija

”Mediakentän keskittyessä Politiikasta-lehden kaltaiset julkaisut ovat entistä merkittävämpiä keskustelun ja näkökulmien monipuolistamisessa. Samaten aikana, jona totuus ja valetieto käyvät yhä kovempaa kamppailua, on suuri tarve tutkimukseen pohjautuvalle tiedolle, jonka Politiikasta-lehti esittää ymmärrettävästi ja yleistajuisesti.”

Veronika Honkasalo, kansanedustaja, Vasemmistoliitto

”Päiväkohtaisen keskustelun hetteikössä vaellan politiikasta.fi-sivulle katsomaan, josko aikalaisaiheisiin löytyisi pidempää perspektiiviä ja kunnollisempaa kontekstia. Kun väsyn journalismin hätäiseen reaktiivisuuteen ja kaipaan pidempää mieltä, tyynnyn yhteiskunnallista tehtäväänsä täyttävien tutkijoiden seurassa.”

Kaarina Hazard, vapaa kirjoittaja

”Politiikasta-lehden ehdottomia vahvuuksia ovat asiantuntijuus, ajankohtaisuus ja aiheiden monipuolisuus. Lehti on usein ajan hermolla asiantuntevan kirjoittajajoukkonsa kanssa. Siten se onnistuu tuomaan uusia, syventäviä näkökulmia esillä oleviin aiheisiin. Kun keskustelu velloo, Politiikasta.fi kertoo taustoittaen, mitkä kehityskulut ovat tähän johtaneet.”

Robert Sundman, toimittaja, Yle

”Olen ollut Politiikasta-lehden säännöllinen lukija jo vuosien ajan. Sieltä saa pintaraapaisua syvällisemmän analyysin siitä, mitä maailmassa tapahtuu. Suosittelen!”

Erkka Railo, politiikan asiantuntija, MustRead

”Yhä nopeatahtisemman ja lyhytjänteisemmän uutisvirran vastapainoksi tarvitaan laadukasta, tutkittuun tietoon nojaavaa luettavaa, joka auttaa selkiyttämään ajatuksia ja avartamaan omaa käsitystä yhteiskunnasta. Sellaisen äärelle on ilo pysähtyä, ja siksi Politiikasta on erinomaista luettavaa.”

Iiris Suomela, kansanedustaja, vihreät

Scroll to Top