Politiikasta.fi kutsuu jäseniä toimituskuntaan

Politiikasta.fi on Valtiotieteellisen yhdistyksen julkaisema sähköisessä muodossa ilmestyvä tieteen, erityisesti politiikan tutkimuksen, yleistajuistamiseen keskittyvä julkaisu. Politiikasta-sivustolla julkaistaan säännöllisesti korkeatasoisia, tutkimukseen perustuvia artikkeleita, kolumneja ja arvioita yhteiskunnallisista aiheista ja politiikan tutkimuksesta. Kutsumme nyt

Uusia jäseniä toimituskuntaamme

Toimituskunnan tehtävänä on sivustolla julkaistavien juttujen ideointi ja yhteydenpito kirjoittajiin sekä tarvittaessa kirjoitusten editointi, julkaisu ja markkinointi verkossa. Edellytämme toimituskunnan jäseneltä vähintään yhden julkaistavan jutun tuottamista kuukaudessa.

Toimituskunnan jäsenet ovat politiikan tai muun yhteiskunnallisen alan tutkijoita tai vastaavassa asemassa olevia henkilöitä. Toimituskunnalle järjestetään tarpeen mukaan yhteisiä tapaamisia ja verkkojulkaisemiseen liittyvää koulutusta. Toimituskunnassa toimiminen perustuu vapaaehtoisuuteen ja tarjoaa kiinnostavan väylän harjoittaa tutkijan yhteiskunnallista vuorovaikutusta. Jos toimituskunnassa työskentely kiinnostaa, lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen toimitus@politiikasta.fi.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top