Sivustolle uudet päätoimittajat

Politiikasta.fi jatkaa toimintaansa kolmen uuden päätoimittajan vetämänä vastaavan päätoimittajan Emilia Palosen vetäytyessä sivuun. Vastaavana päätoimittajana aloittaa Hanna Tuominen ja muina päätoimittajina Anni Kangas ja Johanna Vuorelma. Kaikki ovat aktiivisesti toimineet sivustolla jo aiemmin, Tuominen päätoimittajana, Kangas toimituskuntalaisena ja Vuorelma toimitussihteerinä.

Uudet päätoimittajat jatkavat sivuston uudistamista, pyrkivät tuomaan sivustolle lisää kiinnostavia ja ajankohtaisia teemakokonaisuuksia sekä lisäämään entisestään vuorovaikutusta nykyisten ja uusien lukijoiden kanssa. Palonen siirtyy Valtiotieteellisen yhdistyksen julkaisusarjojen Books from Finnish Political Science Association ja Politiikan tutkimuksia päätoimittajaksi. Hän jatkaa politiikasta.fi-sivuston toimituskunnassa.

Uudet päätoimittajat ottavat mielellään vastaan artikkelitarjouksia ajankohtaisista yhteiskunnallisista aiheista ja politiikan tutkimuksesta. Voit olla suoraan yhteydessä päätoimittajiin alla olevien yhteystietojen kautta tai lähettää artikkeliehdotuksia toimituksen osoitteeseen toimitus@politiikasta.fi.

 

Vastaava päätoimittaja

Hanna Tuominen

hanna.t.tuominen@helsinki.fi

 

Päätoimittaja

Anni Kangas

anni.kangas@uta.fi

 

Päätoimittaja

Johanna Vuorelma

jtvuorelma@gmail.com

 

Hyvää kesää kiinnostavien kirjoitusten parissa!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top