Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Pinnalla: Vaalien jälkeen

15.4.2019 ǀ 12:0013:00

Vuoden 2019 eduskuntavaalien kampanja on ollut kireä ja jännitteinen. Vaaleja on leimannut erityyppisen häirinnän uhka, ja niissä on jopa ilmennyt Suomen oloissa poikkeuksellista poliittisista väkivaltaa.

Miltä vaalit näyttävät ehdokkaan näkökulmasta? Mitä näistä vaaleista jää elämään niin kampanjoiden kuin politiikan sisältöjen osalta? Entä millaisella hallituspohjalla on parhaat elinmahdollisuudet tulevalla vaalikaudella?

Näitä kysymyksiä pohditaan Pinnalla-sarjan keskustelussa Tiedekulmassa heti vaalien jälkeisenä maanantaina. Keskustelemassa ovat kaksi Helsingin yliopiston professoria, Jaana Hallamaa ja Jukka Kekkonen, joilla molemmilla on kokemusta erilaisista vaaleista sekä politiikan tarkkailijan että ehdokkaan näkökulmasta.

Keskustelua moderoi yleisen valtio-opin professori ja Suomen vaalitutkimuskonsortion johtoryhmän jäsen Hanna Wass.

Pinnalla on Tiedekulman ajankohtainen lounastapahtuma, joka tarjoaa tutkitun tiedon näkökulmia päivänpolttaviin aiheisiin. Tapahtumassa etsitään syvempää ymmärrystä pinnalla oleviin ilmiöihin yhdessä tutkijoiden kanssa.

Tule kaupungin fiksuimmalle lounaalle Tiedekulmaan! Tapahtuman aikana Tiedekulma Cafessa on lounastarjous.

Voit seurata tapahtumaa myös livestriimin tai Facebook Liven välityksellä tai katsoa jälkeen päin tallenteena. Linkki livestriimiin: https://www.helsinki.fi/fi/unitube/video/21135

Tiedot

Päivämäärä:
15.4.2019
Aika:
12:00–13:00
Kotisivu:
https://www.facebook.com/events/2162743933771183/

Järjestäjät

Tiedekulma
Politiikasta

Tapahtumapaikka

Tiedekulma
Yliopistonkatu 4
Helsinki, 00100 Finland
+ Google Map
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top