Uusia kasvoja toimituskunnassa

Politiikasta.fi on nyt täydessä vauhdissa teknisten uudistusten myötä. Toimituskuntamme on täydentynyt uusilla kasvoilla, minkä ansioista voimme tarjota aiempaa monipuolisemmin juttuja politiikan tutkimuksen eri osa-alueilta. Sivuston uudeksi päätoimittajaksi on valittu Hanna Tuominen, joka toimii vastaavan päätoimittajan Emilia Palosen rinnalla.

Sivustomme toimii oivallisena kohtaamispaikka politiikan tutkijoille, toimittajille, järjestötoimijoille ja muille politiikasta kiinnostuneille. Julkaisemme tutkimukseen perustuvia yleistajuisia artikkeleita, kolumneja ja arvosteluja. Lisäksi sivustolla on kirjeenvaihtajiemme näkökulmia eri puolilta maailmaa. Julkaisujemme pääkielinä ovat suomi, ruotsi ja englanti.

Politiikasta.fi tarjoaa erinomaisen väylän oman tutkimuksen esittelylle ja keskustelulle ajankohtaisista kysymyksistä. Sivustolla voi lisäksi julkaista arvioita alan tuoreesta kirjallisuudesta tai mielenkiintoisista konferensseista.

Sivustolla on myös mahdollistaa tiedottaa ajankohtaisista politiikan tutkimukseen liittyvistä tapahtumista ja seminaareista.

Tervetuloa mukaan!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top