Toimituskuntahaku tulee taas!

Innostaako tiedeviestintä? Sytyttääkö yhteiskunnallinen keskustelu? Kiinnostaako luova ideointi ja sitten ideoiden toteuttaminen?

Politiikasta kutsuu uusia jäseniä mukaan toimituskuntaan

Politiikasta on Valtiotieteellisen yhdistyksen julkaisema verkkolehti, joka tekee yhteiskuntatieteellisestä tutkimuksesta ymmärrettävää, kiinnostavaa ja ajankohtaista. Kutsumme nyt uusia jäseniä toimituskuntaamme.

Politiikasta kehittää jatkuvasti uusia tapoja yleistajuistaa tiedettä ja toimii yhteistyössä muiden tiedemedioiden kanssa. Tarvitsemme uusia tekijöitä laajentuaksemme ja kehittyäksemme.

Haluatko kokeilla tiedetapahtumien järjestämistä? Tuottaa podcasteja tai tehdä tutkijaesittelyvideoita? Kehittää yhteistyöverkostoja? Ideoida juttusarjoja? Kääntää tekstejä? Rakentaa siltoja tieteen ja taiteen välille? Miettiä uusia tiedeviestinnän tapoja kommunikoida sekä tutkijayhteisön että laajempien yleisöjen kanssa? Tai jotain aivan muuta? Kerro meille, mitä!

Toivomme toimituskuntaamme yhteiskuntatieteiden tutkijoita eri yliopistoista, muista instituutioista, verkostoista ja oppiaineista. Toimituskunnassa toimiminen perustuu vapaaehtoisuuteen ja tarjoaa väylän harjoittaa tutkijan yhteiskunnallista vuorovaikutusta.

Erityisesti etsimme tänä vuonna ruotsin kielen taitoista tutkijaa tukemaan monikielistä julkaisutoimintaamme sekä sosiaalisen median taitajaa auttamaan kasvattamaan lehtemme näkyvyyttä.

Kerro meille, millaista sisältöä haluaisit tuottaa, millaisia ideoita sinulla olisi verkkolehden tulevaisuudesta ja mitä voisit tuoda mukanasi toimituskuntaan. Lähetä vapaamuotoinen hakemus helmikuun loppuun mennessä osoitteeseen toimitus@politiikasta.fi.

 

Lisätietoja toimituskunnassa työskentelystä:

Vastaava päätoimittaja Mikko Poutanen (mikko.poutanen@politiikasta.fi)
Päätoimittaja Leena Malkki (leena.malkki@helsinki.fi)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top