Politiikasta.fi-verkkolehdelle tukirahaa Vuoden yhteiskuntatieteilijältä

Politiikasta-verkkolehti on saanut tämänvuotisen Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry:n (YKA) tukirahan. Huomionosoituksen saajan päätti YKA:n valitsema Vuoden yhteiskuntatieteilijä 2024. 

Tänä vuonna Vuoden yhteiskuntatieteilijäksi valittiin Helsingin yliopiston yleisen valtio-opin dosentti ja valtiotieteellisen tiedekunnan varadekaani Hanna Wass. Valinta julkistettiin Yhteiskuntatieteilijäpäivän tapahtumassa Helsingissä 17. marraskuuta. Viime vuosina Vuoden yhteiskuntatieteilijä -tunnustuksella palkittu on päättänyt YKA:n 2 500 euron suuruisen tukirahan saajan.

”Valitsin tukirahan saajaksi Politiikasta.fi:n, sillä se tekee äärettömän arvokasta työtä tieteen popularisoimiseksi”, Wass kertoo YKA:n tiedotteessa.

Politiikasta-verkkolehdessä tukiraha nähdään osoituksena siitä, että yleistajuinen julkaiseminen kiinnostaa ja sitä halutaan kehittää.

”Koko Politiikasta-toimituskunnan puolesta onnittelen Hanna Wassia valinnasta Vuoden yhteiskuntatieteilijäksi ja kiitän häntä ja Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry:tä tukirahasta. Viime vuosina olemme voineet todistaa kehityskulkuja ja ilmiöitä, jotka rapauttavat demokratiaa sekä paikallisesti että globaalisti. Siksi riippumattoman ja tutkitun tiedon merkitys niin päätöksenteossa kuin julkisessa keskustelussa on elintärkeää”, sanoo Politiikasta-verkkolehden vastaava päätoimittaja Mikko Leino.

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry (YKA) on vuodesta 1999 lähtien myöntänyt Vuoden yhteiskuntatieteilijä -tunnustuksen tärkeälle yhteiskunnalliselle toimijalle.

Vuonna 2012 perustettu Politiikasta.fi on Valtiotieteellisen yhdistyksen verkkolehti, joka julkaisee laaja-alaisesti artikkeleita ja podcasteja politiikantutkimuksen ja yhteiskuntatieteiden aloilta.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top