Politiikasta kutsuu uusia jäseniä mukaan toimituskuntaan

Innostaako tiedeviestintä? Sytyttääkö yhteiskunnallinen keskustelu?

Politiikasta kutsuu uusia jäseniä mukaan toimituskuntaan

Politiikasta on Valtiotieteellisen yhdistyksen julkaisema lehti, joka tekee yhteiskuntatieteellisestä tutkimuksesta ymmärrettävää, kiinnostavaa ja ajankohtaista. Kutsumme uusia jäseniä toimituskuntaamme.

Politiikasta kehittää jatkuvasti uusia tapoja yleistajuistaa tiedettä ja toimii yhteistyössä muiden tiedemedioiden kanssa. Tarvitsemme uusia tekijöitä laajentuaksemme ja kehittyäksemme.

Haluatko kokeilla tapahtumien järjestämistä? Tuottaa podcasteja tai tehdä tiedevideoita? Kehittää yhteistyöverkostoja? Ideoida juttusarjoja? Kääntää tekstejä? Rakentaa siltoja tieteen ja taiteen välille? Kehittää koulujen ja tutkijoiden yhteistyötä? Miettiä uusia tiedeviestinnän tapoja kommunikoida sekä tutkijayhteisön että laajempien yleisöjen kanssa? Tai jotain aivan muuta? Kerro meille, mitä!

Toivomme toimituskuntaamme yhteiskuntatieteiden tutkijoita eri yliopistoista, muista instituutioista, verkostoista ja oppiaineista. Toivomme tällä kertaa erityisesti monimediaisesta sisällöntuotannosta innostuneita toimituskuntalaisia. Toimituskunnassa toimiminen perustuu vapaaehtoisuuteen ja tarjoaa väylän harjoittaa tutkijan yhteiskunnallista vuorovaikutusta.

Kerro meille, millaista sisältöä haluaisit tuottaa, millaisia ideoita sinulla on lehden tulevaisuudesta ja mitä voisit tuoda mukanasi toimituskuntaan. Lähetä vapaamuotoinen hakemus maanantaihin 18.2. mennessä osoitteeseen toimitus@politiikasta.fi.

Lisätietoja toimituskunnassa työskentelystä:
Vastaava päätoimittaja Mikko Poutanen (mikko.poutanen@politiikasta.fi / 050-482 43 27)
Toimituspäällikkö Maija Lähteenmäki (maija@politiikasta.fi)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top