Politiikasta-lehti etsii toimituspäällikköä

Valtiotieteellisen yhdistyksen julkaisema Politiikasta-lehti etsii uutta osa-aikaista toimituspäällikköä.

Toimituspäällikön pääsääntöiset tehtävät ovat lehden suomenkielisten artikkeleiden toimittaminen julkaisuvalmiiksi, kaikkien artikkeleiden kuvatoimitus ja julkaiseminen, lehden Facebook- ja Twitter-tilien hallinta ja lehden verkkosivuston päivittäminen.

Työn onnistumisen ytimessä on ammattitaitoinen kyky toimittaa tutkijoiden kirjoittamat suomenkieliset tekstit yleistajuisiksi, sujuvalukuisiksi ja oikeakielisiksi. Lisäansioiksi katsotaan tuntemus ja kokemus tutkimusmaailmasta (etenkin yhteiskuntatieteistä), verkkojulkaisemisesta (etenkin WordPress-alustalla), saavutettavuudesta sekä viestinnästä sosiaalisessa mediassa. Kaikki muut toimituspäällikön tehtävät ovat kuitenkin perehdytyksen myötä omaksuttavissa – tärkeintä on toimitustyön ja yleistajuistamisen osaaminen.

Keskimääräinen viikottainen työaika on noin 10–15 tuntia. Työstä maksetaan kuukausipalkka. Lehteä ovat vapaaehtoisena tekemässä myös kolme päätoimittajaa sekä toimituskunta. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä hakemuksesi osoitteeseen toimitus@politiikasta.fi.

Kysy rohkeasti lisää: työtä on mahdollista tehdä menestyksekkäästi monella tavalla ja taustalla. Lisätietoja antavat vastaava päätoimittaja Mikko Poutanen ja nykyinen toimituspäällikkö Maija Lähteenmäki.

Lisätietoja:

www.politiikasta.fi
mikko.poutanen@politiikasta.fi
maija@politiikasta.fi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top