Politiikasta viettää kesätaukoa heinäkuussa

Kirjoja ja kahvikuppi aurinkoisella kesäisellä pöydällä
Kesän aikana Politiikasta tarjoaa ajankohtaista ja ajatonta luettavaa sekä kuunneltavaa juttuarkistosta. Hienovarainen ulkoasu-uudistus helpottaa juttusarjojen löytymistä ja lisää englannin- ja ruotsikielisten artikkelien näkyvyyttä. 

Politiikasta-toimitus vetäytyy kesätauolle juhannusviikolla. Heinäkuun aikana emme julkaise uutta sisältöä tai vastaa sähköposteihin. Politiikasta-lehti palaa kesätauoltaan elokuun alussa, jolloin vastaamme taas viesteihin ja julkaisemme uusia artikkeleita.

Julkaisutauon aikana nostamme sosiaalisessa mediassa vuoden aikana julkaistuja artikkeleita ja arvioita. Juttuarkistostamme löytyy runsaasti ajatuksia herättävää lukemista ja kuunneltavaa kesäpäivien ajanvietteeksi.

Politiikasta-podcasteja voi kuunnella myös Spotifyn kautta. Vinkkejä jutuistamme ja juttusarjoistamme löytyy lisäksi Instagramin puolelta.

Pieniä muutoksia sivuston ulkoasussa

Kevään aikana Politiikasta-lehden ulkoasua on uudistettu pienillä muutoksilla. Ulkoasu-uudistuksen tarkoituksena on parantaa erityisesti englanninkielisten ja ruotsinkielisten artikkelien näkyvyyttä etusivulla.

Uusimmat englannin- ja ruotsinkieliset artikkelimme ja uudet Politiikasta-tapahtumat ilmestyvät jatkossa näkyville etusivun kuvakaruselliin.

Politiikasta-lehdessä julkaistut artikkelisarjat ja niiden sisältökuvaukset ovat uudistuksen jälkeen entistä selkeämmin esillä Juttusarjat-sivulla.  

Kohti mielenkiintoista politiikan syksyä

Politiikastan syksy tarjoaa sisältöä useisiin ajankohtaisiin politiikan aiheisiin. Talouspolitiikan ja -keskustelun vaihtoehdottomuutta käsittelee Tasa-arvoa taloustietoon, feminismiä finanssipolitiikkaan -hankkeen kanssa yhteistyössä toteutettava podcast-sarja. Elokuussa alkava viisiosainen sarja tarjoaa uusia näkökulmia ja lähestymistapoja aiheeseen.

Marraskuussa 2024 käytävän Yhdysvaltojen presidentinvaalikamppailun käsittely puolestaan aloitetaan jo elokuussa torstaina 15.8. järjestettävässä Yhdysvaltojen vaalisyksy 2024 -webinaarissa. Tutkijat Anna Kronlund ja Mikko Poutanen luotaavat Zoomissa järjestettävässä seminaarissa niin vaaleihin liittyviä sisä- kuin ulkopoliittisiakin kuvioita.

Toivotamme lukijoillemme ja kirjoittajillemme aurinkoista kesää!

Artikkelikuva: Freestocks / Unsplash

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top